Back to the Future: Redeveloping Unilever House Harvard Case Solution & Analysis

Steve Williams, General Counsel of Unilever pic, there are two key decisions to make before the start of construction on the reconstruction of Unilever House - London company's corporate headquarters. The purpose of reconstruction is to breathe new life into the corporate culture, making us work more closely, transparent and effective. Steve has to decide how to finance the project, and whether the current design, the architects proposed to achieve the goal of the project.
To enhance their effectiveness, color cases should be printed in color. "Hide
on A. Eugene Kohn, Arthur I Segel, Andrew Terris Source: Harvard Business School 24 pages. Publication Date: December 12, 2010. Prod. #: 211038-PDF-ENG

Back to the Future: Redeveloping Unilever House Case Solution Other Similar Case Solutions like

Back to the Future: Redeveloping Unilever House

Share This